Post

Desember 2013

Posted on December 3, 2013 in Uncategorized by Solhøgda Borettslag

Nå nærmer det deg et nytt år. Styret har kun hatt mindre oppdrag på agendaen. Vi rehabiliterte blokkene i 2010-2011 og er veldig fornøyd med resultatet. Det var fremdeles ting som måtte gjøres, maling av inngangspartiet og kjellerhalsene. Dette ble utført av Malermester Henriksen.

Det ble også byttet ut gamle lamper utenfor inngangspartiet i Hjalmar Johansens gate 26-28-30.

Port telefonene begynner å bli slitte og må derfor skiftes. Apply Elektro fikk jobben og de er nå ferdige med Beringsgate 21..Vi hadde en befaring på ringe platået fra flere aktører og de var enige at det som vi har i dag,dessverre er for gammelt.Hvis en ringeklokke slutter å virke, går det ikke an å reparere denne og vi må skifte ut hele ringe platået. Foreløpig virker port telefonen i de andre blokkene. Blir det problemer blir disse skiftet ut etter hvert.

Vil samtidig minne dere om å rengjøre ventilatoren. Dette skal gjøres 1 gang i året. Det har blitt lagt med en brosjyre hvordan dette skal gjøres. Alle brosjyrene skal ligge inne i skapet. Er det noen som har forlagt sin kan de får en kopi av styreleder.

Styret har også i år kjøpt inn en sikkerhetspakke, som vil bli delt ut til beboerne.I denne pakke er det også et skohorn som vi kan bruke til å teste at røykvarsleren virker,kan også brukes som et skohorn.

Alle pipene skal nå være i orden. Murmester Hesje tok siste rest i august i år.

Vi har også inngått en avtale med at Tjensvoll Servicesentral at de skal måke og strø ved første snøfall. I følge TSS skal dette gjelde i helgene også.

Styret vil samtidig få ønske alle beboerne en riktig God Jul og et Godt Nytt År.